Εγγραφές στην Α’ Δημοτικού

Χωρίς τίτλο

Κατά το σχολικό έτος 2024-2025 στην Α΄ Τάξη του Δημοτικού Σχολείου θα φοιτήσουν οι μαθητές/τριες που γεννήθηκαν από 1-1-2018 έως και 31-12-2018.

Οι εγγραφές πραγματοποιούνται από 1 έως 20 Μαρτίου 2024.

Ώρες υποβολής των αιτήσεων καθημερινά 8:30–9:30 π.μ.

Εγγραφές μετά την 20η Μαρτίου θεωρούνται εκπρόθεσμες και απαιτούν έγκριση

από τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Δικαιολογητικά εγγραφής

Υποχρεωτικά

1. Αίτηση εγγραφής (το έντυπο διατίθεται από το σχολείο)

2. Φωτοτυπία της σελίδας του Βιβλιαρίου Υγείας του Παιδιού όπου φαίνονται τα εμβόλια με ταυτόχρονη επίδειξή του (Β.Υ.Π.) ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο αποδεικνύεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια

3. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο διαπιστώνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή-όχι κινητής τηλεφωνίας (επίδειξη πρωτότυπου και φωτοτυπία εγγράφου)

4. Βεβαίωση Φοίτησης Νηπιαγωγείου (χορηγείται από το Νηπιαγωγείο φοίτησης)

5. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (ΑΔΥΜ) υποβάλλεται συμπληρωμένο από την ημερομηνία εγγραφής μέχρι τέλους Σεπτεμβρίου (το έντυπο διατίθεται από το σχολείο)

Προαιρετικά

Αίτηση εγγραφής στο ολοήμερο (το έντυπο διατίθεται από το σχολείο)

Παρακαλούμε, για την εγγραφή του παιδιού σας αφού ελέγξετε τα όρια της σχολικής περιφέρειας του Σχολείου μας που περικλείεται από τις οδούς με αρχή τη γωνία 5ου Συντάγματος και Μακεδονίας, οδός Μακεδονίας, Γεωργ. Κονδύλη, Κεντρική Πλατεία, Βασιλείου Τσιτσάνη, Διονυσίου, Ιακωβάκη, Πτολεμαίου, Στεφάνοβικ, Μητσοπούλου, Βασιλείου Τσιτσάνη, Φαρμάκη, 5ου Συντάγματος, Μακεδονίας, να προσέρχεστε τη συγκεκριμένη ώρα υποβολής των αιτήσεων (8:30-9:30) ή σε περίπτωση αδυναμίας αφού έχει προηγηθεί ραντεβού μέσω τηλεφώνου (2431027198) και έχοντας μαζί σας τα απαραίτητα έντυπα.

Η Διευθύντρια του Σχολείου

Κων/να Μπάλια